CONSCIENZA 2017

Ons evenement Conscienza heeft dit jaar de leuze 'Art Music Innovation.' Deze tweede editie vindt plaats op zaterdag 23 september 2017 in de Hippodroom van Tongeren, de oudste stad van België.
De eerste editie is in 2016 begonnen met de filosofie 'consuminderen, hergebruiken en recycleren' en ook alles in de richting van bewuster omgaan met de planeet, de vervuiling, de ethische kwestie van het consumeren van dieren etc.

Wat kan u hier verwachten ? Een gezellige open sfeer, een markt met kunstenaars, originele ideeën, biologische groenten, pyrografie, gerecycleerde/handmade spullen. Het is niet de standaard wenskaarten/babykleren markt, laat ik u daar alvast voor waarschuwen. De sfeer zou bovengemiddeld goed moeten zijn. In de namiddag starten de optredens van binnen-en buitenlandse bands van diverse pluimages, rock, instrumentaal, one-man-band etc..

De bar wordt beheerd door Pub Musicafé, waar we ook deze lokatie 'Hippodroom' aan te danken hebben.
Toegang is gratis, parking is gratis, standplaats is gratis.

conscienza festival

Hier is de lijst met deelnemers 2017


Conscienza is opgestart met de filosofie 'consuminderen, hergebruiken en recycleren.'
Het thema van dit jaar is MAAK DE WERELD EEN BETERE PLEK, en focust op hoe we omgaan met mensen en grondstoffen.

We verenigen burgers van de wereld, denkers en voelers, die voorbij gaan aan status, nationaliteit of politieke invloed om te tonen wat ze doen om deze post-kapitalistische wereld met klimaat-verandering beter te maken.

Hier zijn enkele fotoalbums van edition 2016